Afbeelding

Open trainingen bij Korfbalvereniging Vitesse

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 3 en woensdag 4 oktober houdt Korfbalvereniging Vitesse open trainingen voor alle jongens en meisjes die benieuwd zijn naar korfbal.

Korfbal is een sport waar actie, samenspel, plezier en balvaardigheid bij elkaar komen. In deze open trainingen komt dit volop aan bod.

Deze vrijblijvende trainingen vinden plaats op sportpark de Bongerd te Dierensteinweg 6B. Op woensdag 4 oktober van 17.30 tot 18.30 worden voor alle 3,5- tot 7-jarigen open trainingen gegeven. Tijdens deze trainingen zullen de 3,5- tot 5-jarigen samen met de leeuwtjesgroep via korfbalspelletjes het korfballen ontdekken. De 5- tot 7-jarige kinderen gaan samen met de F-teams een stapje verder en kunnen meedoen met een training waar ze op verschillende manieren kennismaken met korfballen. Kinderen van 7 tot 12 jaar zijn op dinsdag 3 oktober welkom om van 18 tot 19 uur mee te trainen bij de E of D.

Deze proeftrainingen zijn een laagdrempelige manier om het korfbalspel uit te proberen en kennis te maken met onze vereniging. Ook wie ouder is, is welkom. Kijk voor deze tijden en meer informatie op www.kvvitesse.nl/welkom.

Advertenties uit de krant