Arjan Kraaijeveld van de GKB groep.
Arjan Kraaijeveld van de GKB groep.

Medewerkers GKB groep helpen Barendrechtse organisaties

Algemeen

BARENDRECHT – De medewerkers van de GKB groep werken vrijdagochtend 29 september voor allerlei sociaal maatschappelijke organisaties in Barendrecht en omgeving.

Alle 250 medewerkers zullen op die ochtend laten zien wat het betekent om de handen uit de mouwen te steken en daarbij een diversiteit aan klussen oppakken. Tijd en geld ontbreekt het vaak bij dergelijke maatschappelijke organisaties die mooi werk doen voor veelal kwetsbare groepen in Barendrecht.

Voor de zomervakantie heeft Arjan Kraaijeveld van de GKB groep contact opgenomen met Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging en gevraagd om haar netwerk van maatschappelijke organisaties te vragen naar hun wensen om (achterstallige) klussen te realiseren. Gedacht kan worden aan bomen snoeien, de eetkamer een fris verfje geven, blokhut verven, ophogen bestrating etc etc. Het gaat hier wel om het stoere mannenwerk’ .

De GKB groep neemt zelf te taak op zich om de hoeveelheid werkzaamheden in te schatten en te verdelen. Zodat de juiste man op de juiste plaats wordt ingezet en daarnaast de collegas op een nieuwe manier leert kennen. Al eerder hebben we een personeelsdag op één locatie maatschappelijk ingevuld. Van onze medewerkers krijgen we terug dat hier met veel plezier op teruggekeken wordt, maar met zoveel klussen is een nieuwe uitdaging”, aldus Arjan Kraaijeveld.

De GKB groep won vorig jaar tijdens het Barendrechts maatschappelijk business event- de MVO business Award. De prijs voor de meest onderscheidende en inspirerende maatschappelijk verantwoord ondernemer in Barendrecht. “Het is dan ook haast niet verwonderlijk dat zon mooi idee van zon organisatie komt”, zegt men bij de Barendrechtse Uitdaging.

 www.barendrechtseuitdaging.nl .

Advertenties uit de krant