Afbeelding

Docenten CultuurLocaal geven jaarlijks concert

Algemeen

BARENDRECHT - Op donderdag 5 oktober is het jaarlijkse Docentenconcert bij CultuurLocaal. Met dit concert bedanken de docenten de mensen en instanties die het mogelijk maken dat zij in Barendrecht op een goede en fijne manier muziekles kunnen geven. Het concert wordt live uitgezonden op Exxact Barendrecht.

Muziekdocenten werken dagelijks hard om hun leerlingen beter te leren spelen of zingen. Velen van hen zijn echter ook zelf actief als musicus of muzikant. Eén keer per jaar tonen de docenten van CultuurLocaal wat ze op dat gebied in huis hebben tijdens het Docentenconcert. Met dit concert, waaraan zij belangeloos hun medewerking verlenen, laten zij hun waardering blijken voor alle mensen en instanties die ervoor zorgen dat zij hun lessen in Barendrecht kunnen geven: bestuur, personeel en vrijwilligers van CultuurLocaal, de gemeente, de basisscholen die muziekprojecten organiseren en andere betrokkenen. Zij kunnen als genodigden het concert bijwonen in De Baerne. Ook leerlingen kunnen hun eigen docent komen bewonderen.

De volgende docenten zijn te zien en horen: Marieke de Vries (accordeon), Mattia Zambolin (viool), Tom A-Tjak (klassiek gitaar), Frans Verburg (piano), Hanneke Meijer (dwarsfluit), Cosimo Gentili (saxofoon), Mariët Kaasschieter (zang), Laia Escartin (zang modern), Mischa en Benjamin Cok (gitaar), Jozé Aaftink (hoorn) en Monique Kruijdenberg (klarinet).

Het concert is alleen toegankelijk voor genodigden en leerlingen van CultuurLocaal. Het programma wordt live uitgezonden via Exxact Barendrecht, in een uitzending van Hans van Hengel. Het programma duurt van 19 tot 21 uur. De presentatie is in handen van Jos Vis.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven voor lessen bij CultuurLocaal kan via de website www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant