Van links naar rechts: eigenaresse Kwalitaria Barendrecht, voorzitter van winkeliersvereniging en eigenaar van Jaya’s Store B.V Khalid Kassrioui, eigenaar Johnny’s Burger, eigenaar van Florance en wethouder Lennart van der Linden.
Van links naar rechts: eigenaresse Kwalitaria Barendrecht, voorzitter van winkeliersvereniging en eigenaar van Jaya’s Store B.V Khalid Kassrioui, eigenaar Johnny’s Burger, eigenaar van Florance en wethouder Lennart van der Linden. Foto:

Duidelijke bewegwijzering naar horeca Havenhoofd

Algemeen

BARENDRECHT – De gemeente plaatst promotieborden ter verduidelijking van de horecamogelijkheden bij het Havenhoofd. Deze borden zullen bezoekers van zowel de op- en afritten van de A29 als van Vaanpark wijzen op de mogelijkheid om te genieten van de verschillende eet- en drinkgelegenheden die het Havenhoofd te bieden heeft.

In overleg met de horecaondernerms van het Havenhoofd heeft de gemeente promotieborden laten produceren. Het gaat om drie bewegwijzeringsborden die gemonteerd worden aan de lantaarnpalen langs de Kilweg, Carnissebaan en Portlandsebaan. “Havenhoofd heeft veel gezellige en culinaire eet- en drinkgelegenheden, waar bezoekers van het Vaanpark niet altijd vanaf weten. Met deze bewegwijzeringsborden willen we de bezoekers attenderen op die mogelijkheden en op deze manier onze lokale ondernemers steunen”, aldus wethouder Lennart van der Linden, Economische Zaken.

Advertenties uit de krant