Erik Rutters: ‘We bieden hier een totale ervaring onder één dak’.
Erik Rutters: ‘We bieden hier een totale ervaring onder één dak’. Foto:

Zonnestudio en beauty center Body Lookz nu ook in Carnisse Veste

Algemeen

BARENDRECHT – Winkelcentrum Carnisse Veste verandert momenteel snel. Eén van de vernieuwingen is de komst van Body Lookz. De zonnestudio en beauty center vestigde zich recent aan de Van Beuningenhaven 14a, op de eerste etage.

De eerste vestiging van Body Lookz opende in 2014 in Hendrik-Ido-Ambacht. Er zijn nu ook vestigingen in Zwijndrecht en in Barendrecht – Carnisselande. “We hebben inmiddels vijftig mensen in dienst”, vertelt Erik Rutters. Hij zette het bedrijf op samen met zijn echtgenote.

Body Lookz biedt een uitgebreid aanbod aan beauty-behandelingen. Bovendien kan de klant hier gebruik maken van moderne en goed onderhouden zonnebanken.

Erik Rutters was al een tijdje op zoek naar een vestigingsplaats in Barendrecht, toen dit pand beschikbaar kwam. “Wij werken in het midden en hoge segment. Dat past in deze wijk. Winkelcentrum Carnisse Veste heeft een aantal goede winkels. Dat past ook bij ons.”

Rutters doet zijn verhaal in de vestiging aan de Van Beuningenhaven. Van daar hebben klanten en medewerkers een prachtig uitzicht over het Havenhoofd en omgeving.

“We bieden hier een totale ervaring onder één dak. Daar zijn we uniek in”, vervolgt Erik Rutters. “Klanten kunnen vooraf een afspraak maken voor behandelingen zoals wimperextensions, nagelstyling, pedicure, gezichtsbehandelingen en een bezoek aan onze Ergoline zonnebanken. Het kan dan aansluitend worden gepland.”

Body Lookz beschikt over moderne apparatuur voor bijvoorbeeld definitief ontharen met een medische laser en figuurverbetering via cryolipolyse en EMS.

Gastvrijheid, gezelligheid zijn belangrijk. Het is de bedoeling dat mensen zich thuis voelen en een momentje voor zichzelf hebben.

“Wij hechten veel waarde aan trainingen voor ons personeel, zodat klanten verzekerd zijn van behandelingen die voldoen aan hoge standaarden. We hebben ook goed contact met verzekeraars”, legt Erik Rutters uit. Hij heeft zelf een achtergrond als bedrijfskundige.

Body Lookz is op werkdagen open van 9 tot 21 uur, op zaterdag van 9 tot 18 uur en op zondag van 12 tot 17 uur.

Een volledig overzicht van de behandelingen is te vinden op

https://www.bodylookz.nl/

Advertenties uit de krant