Afbeelding

Sinterklaas zaterdag 18 november in Barendrecht en Heerjansdam

Algemeen

BARENDRECHT – Sinterklaas brengt zaterdag 18 november brengt hij een bezoek aan Barendrecht en Heerjansdam. 

De Goedheiligman en zijn pieten worden in Barendrecht door burgemeester Ronald Schneider en kinderburgemeester Emma Severien ontvangen bij het gemeentehuis. Daarna trekt de Sint met een optocht over de Middenbaan en brengt hij een uitgebreid bezoek aan Carnisse Veste.

Programma Barendrecht
Om 13 uur start het voorprogramma op het bordes van het Gemeentehuis op het Binnenhof. Sinterklaas komt daar rond 13.20 uur aan. De burgemeester ontvangt daar samen met de kinderburgemeester de Goedheiligman en zijn pieten.

Vanaf 13.45 uur trekt Sinterklaas met een optocht over de Middenbaan.

Om 14.45 uur start er een Sinterklaasprogramma aan het Havenhoofd vlakbij winkelcentrum Carnisse Veste. Om 15 uur komt de Sint met zijn pieten aan. Na ontvangst door de burgemeester en kinderburgemeester en enkele optredens, brengt de Sint een bezoek aan winkelcentrum Carnisse Veste. Daar is hij tot 16.30 uur.

Verkeersaanpassingen
Omdat Sinterklaas en zijn pieten zo veel mogelijk Barendrechtse kinderen willen verblijden en ervoor te zorgen dat de festiviteiten veilig verlopen, geldt voor het parkeerterrein voor het gemeentehuis een parkeerverbod. Het is niet mogelijk daar te parkeren vanaf vrijdag 17 november 16 uur tot en met zaterdag 18 november 15 uur.

Zaterdag 18 november wordt vanaf 12 tot 15 uur de Binnenlandse Baan tot de Maasstraat in beide richtingen afgesloten vanwege de ontvangst van Sinterklaas.

Programma Heerjansdam

Sint Nicolaas komt zaterdag 18 november om 13 uur aan in Heerjansdam.
Het schip van de Sint legt aan, langs de oever van de Waal bij de Prins Bernhardstraat. Hij maakt een rondrit door het dorp. Deze eindigt bij het gebouw van AVH. Daar kunnen kinderen met de Sint op de foto.  

Advertenties uit de krant