Afbeelding
Foto:

MediaMarkt Barendrecht opent woensdag 22 november

Algemeen

BARENDRECHT - Op woensdag, 22 november opent de nieuwe MediaMarkt zijn deuren op de Van ‘t Hoffstraat 30.

Het is een van de zeven voormalige BCC winkels die MediaMarkt op deze datum opent. Om de opening van de nieuwe winkel te vieren zijn er speciale aanbiedingen, naast de Black Friday Deals die in alle winkels gelden.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de nieuwe MediaMarkt gereed te maken voor de opening. “In deze korte periode hebben we van alles moeten organiseren, zoals het aanleggen van ICT systemen, kassaterminals en het bevoorraden van de winkel. Dat we dit voor elkaar hebben gekregen is een unieke teamprestatie.” aldus Ercan Segers, Chief Customer Officer van Mediamarkt Barendrecht.

Door de korte voorbereiding zal de nieuwe winkel er nog niet volledig uitzien als men van MediaMarkt gewend is. Maar de winkel zal zeker herkenbaar zijn als MediaMarkt. In de loop van komend jaar wordt de winkel volledig ingericht in de bekende MediaMarkt look & feel. Dit gebeurt geleidelijk, terwijl de winkel open blijft.

Segers is blij dat hij in de nieuwe winkel kan beschikken over ervaren medewerkers. “We hebben een ontzettend enthousiast team, waarin we ook een behoorlijk aantal voormalig BCC medewerkers hebben mogen verwelkomen. Zij brengen een hoop ervaring mee en dat is belangrijk. We willen onze klanten immers zo goed mogelijk adviseren bij hun keuze voor elektronica.” Voor enthousiaste medewerkers is er overigens nog ruimte in het team. Wie interesse heeft kan zich aanmelden via de website van MediaMarkt.

De nieuwe MediaMarkt gaat woensdag om 10 uur open. Naast een afgewogen assortiment, kan de klant er terecht voor alle diensten van MediaMarkt.

Advertenties uit de krant