Er komen tien woningen bij in de wijk Lagenwei.
Er komen tien woningen bij in de wijk Lagenwei.

Tien duurzame koopwoningen in Lagewei

Algemeen

BARENDRECHT - In de wijk Lagewei wordt binnenkort één van de laatste uitbreidingswijken van Barendrecht gerealiseerd. In deze wijk is project Weide Riede: tien duurzame koopwoningen met uitzicht op de 3e Barendrechtseweg.

Met het kleinschalige project worden zeven comfortabele rijwoningen (Fidelini), twee half vrijstaande woningen (Anemone) en een vrijstaande woning (Rustica) toegevoegd. 

De wijk Lagewei ligt haast letterlijk tussen de groene Zuidpolder/Oude Maas én het centrum van Barendrecht. Een rondje hardlopen in de polder, een boodschap op de Middenbaan of met de trein naar bijvoorbeeld het centrum van Rotterdam. Een fijne combinatie van ‘dorps wonen’ met voorzieningen binnen handbereik.
Alle woningen in Weide Riede worden gasloos gebouwd. Warmtepompen op bodembronnen en vloerverwarming zorgen voor duurzame verwarming en koeling. Elke woning krijgt zonnepanelen en wordt ‘energieneutraal’ opgeleverd met energielabel A++++.

Rijwoningen: vanaf 354.950 euro, Half vrijstaande woningen: 679.950 euro, Vrijstaande woning: 834.950 euro.

Vanaf 28 november kan de verkoopdocumentatie worden opgehaald bij Delta NVM Makelaars, Achterom 60 in Barendrecht. Meer informatie via
www.weideriede.nl.

Advertenties uit de krant