ZieZo tijdens de Kerstwandeling 2022 in de Elf Ranken. (foto: Arnold Sluijs)
ZieZo tijdens de Kerstwandeling 2022 in de Elf Ranken. (foto: Arnold Sluijs) Foto:

Koor ZieZo wekt mee aan ingekorte kerstwandeling

Algemeen

BARENDRECHT – Dit jaar heeft stichting Hart voor Barendrecht de tiende live editie van de kerstwandeling flink ingekort.

De wandeling die op 15 december plaatsvindt in en rondom campus Lagewei is slechts anderhalve kilometer lang en enkele taferelen zijn samengevoegd.

Kinderkoor ZieZo neemt weer een deel van een tafereel voor hun rekening. Zij mag als één van de meest trouwe deelnemers natuurlijk niet ontbreken. De verteller en de gidsen, rollen die vorig jaar zijn geïntroduceerd, worden gecontinueerd, al is de verteller minder vaak aan het woord.

ZieZo, voorheen bekend onder de naam ´Kindercantorij´, werd opgericht door Jan van Dijk kort na de opening van kerkelijk centrum Carnisse Haven in 2005. Sinds enkele jaren staat het kinderkoor onder leiding van Therese van de Welle. Het koor oefent iedere maandagavond in wijkgemeente Carnisse Haven en treedt geregeld op in kerkdiensten.

Kinderen in de basisschool leeftijd die graag zingen, zijn welkom. Zij kunnen zich aanmelden via kinderkoorch@hotmail.com.

Wie het kinderkoor tijdens de kerstwandeling wil horen, kan starten tussen 18.30 en 19.30 uur vanuit Portus Groene Hart (Haarspitwei 11). Deelname aan de wandeling is gratis. Als de wandeling via de sfeervol verlichte route langs 10 taferelen uit het kerstverhaal is gelopen, worden de wandelaars met warme chocomel aan het eindpunt opgewacht.
Meer informatie is te vinden op de website van de stichting www.hartvoorbarendrcht.nl of op sociale media @hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant