Sebastiaan van Mill (Zaterdagmiddag Live!) en Hans Hulswit (RTV Papendrecht).
Sebastiaan van Mill (Zaterdagmiddag Live!) en Hans Hulswit (RTV Papendrecht).

Zaterdagmiddag Live! in groter gebied te horen

Algemeen

REGIO – Het bereik van het regionale radioprogramma Zaterdagmiddag Live! wordt vergroot nu per 2 december ook de omroep van Papendrecht zich erbij aansluit.

Daarmee breidt het programma het zendgebied uit met dekking in de Drechtsteden.

Het programma was al te beluisteren bij Exxact Barendrecht, ATOS Radio, Radio Ridderkerk, RTV Albrandswaard, RTV Lansingerland en Omroep Hoeksche Waard.

De show, die elke zaterdag van 12 tot 14 uur wordt uitgezonden, belicht mooie lokale verhalen. Verslaggevers gaan op pad om de pareltjes van de regio te ontdekken. Het programma zit vol boeiende reportages, heerlijke muziek, het interactieve spel Verslaggever Vermist en live verslaggeving van evenementen. Het programma wordt gepresenteerd door getalenteerde medewerkers van de lokale omroepen.

Eindredacteur Sebastiaan van Mill is verheugd over deze nieuwe samenwerking en zegt: “Dit is een geweldige stap voor ons programma. We zijn enorm blij met de kans om onze unieke kijk op de regio te delen met de luisteraars van Papendrecht FM. Samenwerken met Papendrecht FM biedt ons de mogelijkheid om ons bereik te vergroten en nog meer mensen te bereiken met ons programma. We kunnen niet wachten om van start te gaan!”

Hans Hulswit, de voorzitter van RTV Papendrecht, is ook over de nieuwe toevoeging aan de programmering en zegt: “We zijn blij dat we ‘Zaterdagmiddag LIVE!’ aan ons programma-aanbod toe kunnen voegen. Dit programma brengt niet alleen vermaak, maar biedt ook een bijzondere blik op onze regio. Het is een mooi programma dat we graag een podium bieden op Papendrecht FM.”

Advertenties uit de krant