Spelers tijdens een oefenavond. (foto: Arnold Sluijs)
Spelers tijdens een oefenavond. (foto: Arnold Sluijs) Foto: Arnold Sluijs

Spelers Kerstwandeling in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 12 december zijn in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht interviews te beluisteren met spelers die meedoen aan de Kerstwandeling.

Een aantal spelers wilde tijdens oefenavonden vertellen over hun rol en motivatie om mee te doen. Het plezier met elkaar spat er op de oefenavonden vanaf. Zij en de organisatoren hebben er duidelijk zin in. Na maanden van voorbereiding wordt nu de tekst geoefend en het spel gespeeld. In de rijk gekleurde kleding komt de echte beleving al dichterbij. Oefenen is nodig omdat er nieuwe spelers meedoen, taferelen niet elk jaar hetzelfde zijn en spelers ook wel eens van rol wisselen. De spelers oefenen hun taferelen meerdere keren onder leiding van een regisseur om hun rol zo goed mogelijk te vertolken tijdens de Kerstwandeling.

De spelers voeren hun taferelen op langs de route die dit jaar door de wijk Lagewei loopt. De Kerstwandeling wordt gehouden op vrijdag 15 december en start tussen 18:30 en 19:30 uur bij Portus Groene Hart.

Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht.

www.hartvoorbarendrecht.nl

Advertenties uit de krant