Afbeelding
Foto:

Zonnebloem op bezoek bij Het Zuiderparkcollege

Algemeen

BARENDRECHT - Een groep van 16 deelnemers van de Zonnebloem afdeling Barendrecht heeft op uitnodiging van Het Zuiderparkcollege Rotterdam deelgenomen aan een verwendag. 

“Het werd een geweldige dag. Na een gastvrij ontvangst staan de leerlingen, van de opleiding verzorging groep 3, klaar om ons mee te nemen, voor het verzorgen van de handen, het lakken van de nagels of een heerlijke handmassage. Er zijn hapjes, drankjes en tussendoor worden we vermaakt met leuke spelletjes”, vertelt een van de deelnemers. 

Na een voortreffelijke lunch was het tijd voor de bingo met leuke prijsjes. “Omdat Het Zuiderparkcollege de kosten voor deze verwendag voor haar rekening neemt hebben we de leerlingen met een groot applaus en heel veel schouderklopjes bedankt voor hun lieve ontvangst en alle verwennerijen. Voor de leerlingen is dit een goede oefening waar ze leren omgaan met ouderen en mensen met een handicap. Het was fijn om te zien dat ook zij plezier beleefden aan ons bezoek.” 

De Zonnebloem organiseert in Barendrecht minimaal één keer per maand een activiteit voor mensen met een lichamelijke beperking. 

www.zonnebloem.nl/barendrecht 

Advertenties uit de krant