Afbeelding
Foto:

Inloopavond veteranen in Den Pimpelaer

Algemeen

BARENDRECHT - Donderdag 14 december houdt het veteranencomité Barendrecht weer een inloopavond voor de Barendrechtse veteranen en hun aanhang.

“Ben je veteraan en woon je in de omgeving van Barendrecht, dan ben je ook van harte welkom. Denk je dat jij en het veteranencomité iets voor elkaar kunnen betekenen? Kom dan vooral even een praatje met ons maken.”

De Locatie is zoals gebruikelijk café Den Pimpeleaar. Aanvang 19.30 uur. De eerste drie consumpties en een snackje zijn op kosten van het veteranencomité.

De avond wordt inloopavond ingeleid met een kort praatje vanuit het bestuur van het veteranen comité Barendrecht. “Voor de inloopavond nodigen wij uiteraard alle veteranen uit, maar in het bijzonder ook de jongere veteraan uit om eens vrijblijvend te komen kijken. Ben je er op 14 december voor het eerst bij? Zoek dan na de inleiding van de avond even één van de bestuursleden op. Wij maken graag kennis met je! We gaan graag in gesprek over wat we voor elkaar en voor Barendrecht kunnen betekenen”, aldus het bestuur.

Advertenties uit de krant