Het terrein wordt klaargemaakt voor de bouw van de Landerij van Rijsoord.
Het terrein wordt klaargemaakt voor de bouw van de Landerij van Rijsoord.

Winterwandeling op toekomstige woonplek

Algemeen

Op het land aan de Geerlaan in Rijsoord, waar straks 76 duurzame en gasloze woningen zullen komen, zijn alle bestaande kassen en gebouwen inmiddels verwijderd en is de infra aannemer druk bezig met het aanleggen van de bouwwegen en het uitgraven van de sloten.

Omdat deze bouwwegen de fundering zijn van de uiteindelijke wegen, is nu goed zien hoe ruimtelijk en weids dit plan is opgezet, hoe groot de kavels worden en wat het uitzicht is. De ontwikkelaar heeft hierom alle kopers uitgenodigd voor een winterwandeling op de projectlocatie op 15 december tussen 12:00 en 15:00 uur. 

Laatste kavels 

Op dit moment zijn alle appartementen, rijwoningen en half vrijstaande woningen verkocht. Ook bijna alle vrije bouwkavels zijn verkocht of staan onder optie. Er zijn er nog slechts drie beschikbaar. Wie de wens om een eigen huis te bouwen op een vrij bouwkavel, is ook van harte welkom. Alle kavels zijn uitgezet in het gebied en de makelaars staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Op www.landerij-van-rijsoord.nl is te zien welke kavels beschikbaar zijn.

De ontwikkelaar adviseert om in ieder geval laarzen of stevige schoenen aan te trekken en indien nodig een paraplu mee te nemen. Er staat warme chocolademelk en iets lekkers voor iedereen klaar.
Voor meer informatie over de bouwkavels kan men contact opnemen met Delta NVM Makelaars of Intrahuis Makelaars. 

Advertenties uit de krant