Het vissersduo Piet en Hein. (foto: Zingen in de Kerk)
Het vissersduo Piet en Hein. (foto: Zingen in de Kerk) Foto:

Kindertheater OnwijZ speelt ‘Stoere Bangeriken’

Algemeen

BARENDRECHT – In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is de Passion40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten, voorstellingen en paaswakes worden gehouden. Evenals vorig jaar doet Stichting Hart voor Barendrecht dit jaar mee met onder anderen een voorstelling op zondagmiddag 24 maart door christelijk Kindertheater OnwijZ in Carnisse Haven, Noordersingel 30.

‘Stoere Bangeriken’ vertelt het avontuur van het vissersduo Piet en Hein. Deze stoere, maar soms ook bange, vissers gaan op zoek naar een bijzondere schat en daar hebben ze natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig. “Door toneel, humor, spellen en veel interactie ontdekken kinderen de Paasboodschap dat Jezus voor hen allemaal is gestorven en opgestaan. Of je nu stoer bent of soms bang, Jezus houdt ontzettend veel van alle kinderen!”, legt men bij Hart voor Barendrecht uit.

Iedereen is welkom samen met (klein)kinderen deze interactieve voorstelling van Kindertheater OnwijZ bij te wonen. St. Hart voor Barendrecht vindt het een mooie manier om samen toe te leven naar het Paasfeest. De deuren van Carnisse Haven zijn om 15 uur geopend, de voorstelling begint om 15.30 uur. Toegang is gratis. Meer informatie over OnwijZ is te vinden op www.kindertheateronwijz.nl.

Voorafgaand aan de voorstelling kan zaterdag 23 maart vanaf 13 uur het ‘Plein van Hoop’ met een replica van het Passionkruis worden bezocht. Als de exacte locatie in Carnisselande bekend is, zal dit via de lokale en sociale media bekend worden gemaakt. Het ‘Plein van Hoop’ is eveneens gratis toegankelijk. Voor meer informatie: www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant