Afbeelding

Uitzending over armoede

Algemeen

BARENDRECHT - William Vat gaat op donderdag 18 april van 20 tot 21 uur In gesprek bij Exxact Barendrecht over armoede en bestaansonzekerheid.

Als iemand de rekening niet meer kan betalen, kan diegene in de schulden komen. Iemand die geldzorgen heeft of in armoede leeft heeft vaker last van stress, problemen met de gezondheid, eenzaamheid en schaamte. En dan vooral in deze onvoorspelbare moeilijke onzekere tijden raken veel mensen in de schulden, en zakelijk ook nog eens van de corona periode. Mensen die er niet meer uitkomen kunnen een beroep doen op de schuldhulpverlening.

Schuldhulpverlening in Nederland, ook bekend als minnelijke schuldsanering, omvat een traject waarin individuen geholpen worden om hun financiële schulden af te gaan lossen. De schuldhulpverlening gaat op basis van vrijwillige medewerking van schuldeisers. Want iedereen heeft recht op bestaanszekerheid ; een bestaan met voldoende en voorspelbaar inkomen, een woning, toegang tot onderwijs en zorg en een buffer voor onverwachte uitgaven. William gaat in deze live uitzending over dit onderwerp in gesprek met Radar credit manager Nederland, Frans Bayense.

Exxact Live “ in gesprek met... is te beluisteren op donderdagavond 18 april van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl

Advertenties uit de krant