Afbeelding

Veiligheidsspeurtocht in Carnisselande

Algemeen

BARENDRECHT - Politie, brandweer, handhaving en de bibliotheek slaan de handen ineen om kinderen tussen de 8 en 12 jaar meer te leren over veiligheid. Op woensdagmiddag 29 mei organiseren zij met elkaar een veiligheidsspeurtocht in en rondom bibliotheek Carnisselande aan het Middeldijkerplein.

Op een speelse manier kunnen kinderen hun kennis en vaardigheden testen. Door middel van puzzels, doe-opdrachten en kennisvragen leren ze alles over de werkzaamheden van politie, brandweer en handhaving. Natuurlijk staan de brandweerlieden, politieagenten en BOA’s deze middag zelf klaar om de kinderen te helpen. Het start- en eindpunt is in de bibliotheek. Deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Alle deelnemers gaan naar huis met een goodiebag.

De speurtocht vindt plaats op woensdag 29 mei, van 14.30 tot 16 uur bij bibliotheek Carnisselande, Middeldijkerplein 248. Leeftijd 8 tot 12 jaar. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk, vol is vol. Aanmelden kan vanaf 16 mei aan de balie van de bibliotheek of via bibliotheekaanzet.nl/activiteiten/veiligheidsspeurtocht.

Advertenties uit de krant