Met de nieuwe stemlocatie in Het Kruispunt, komt het lokaal in de Bethelkerk te vervallen.
Met de nieuwe stemlocatie in Het Kruispunt, komt het lokaal in de Bethelkerk te vervallen.

Stemlokaal in Het Kruispunt

Verkiezingen

BARENDRECHT - De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart. Een nieuw stemlokaal in Barendrecht is dit jaar de locatie in Het Kruispunt. Het stemlokaal in Het Kruispunt is geopend vanaf 7.30 uur tot 21 uur. Het is ook toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

Barendrechters stemmen op 21 maart niet alleen voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar ook voor het raadgevend referendum over de Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (WIV). Met de nieuwe stemlocatie in Het Kruispunt, komt het lokaal in de Bethelkerk te vervallen. ,,Wij zien in Het Kruispunt een aansprekende locatie voor een stembureau. Door de centrale ligging is het goed bereikbaar voor de burgers'', aldus Ina Corvers van gemeente Barendrecht.

Het Kruispunt is in de zomer van 2016 verbouwd tot een plek voor en van alle Barendrechters. Onlangs heeft het gebouw de 200.000e bezoeker mogen verwelkomen. Het Kruispunt is de ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. Kijk op hetkruispunt.nl voor het programma.

Advertenties uit de krant