Annie Blom en Sybe de Werk, het oudste en jongste lid.
Annie Blom en Sybe de Werk, het oudste en jongste lid.

GL presenteert programma

Verkiezingen


BARENDRECHT – 'De verandering begint in Barendrecht' is de titel van het verkiezingsprogramma van GroenLinks Barendrecht. Afgelopen weekend werd het eerste exemplaar door de jongste kandidaat van GroenLinks, Sybe de Werk van negentien jaar en op plaats 3, uitgereikt aan het oudste lid, Annie Blom van tachtig jaar.

Annie maakt zich sterk voor een eerlijk, rechtvaardig en duurzaam Barendrecht. Het belang van afval scheiden, of zoals ze zelf zegt grondstoffen inzamelen, draagt ze actief uit. Bij het in ontvangst nemen van het verkiezingsprogramma liet ze trots haar nieuwe inductieplaat zien. Ze voegde eraan toe: ,,Eindelijk van het gas af. Goed voor het milieu en de portemonnee, geen open vuur en solidair met de Groningers".

GroenLinks Barendrecht wil een gezonde toekomst (een groene gemeente met goed geïsoleerde energiezuinige woningen en schone lucht), een eerlijke kans voor iedereen (in Barendrecht de welvaart eerlijk verdelen, armoede en schuldproblemen aanpakken), een zorgzame gemeente (goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor alle inwoners).

Het verkiezingsprogramma 'De verandering begint in Barendrecht 2018-2022' is online te vinden op www.groenlinksbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant