De lijsttrekkers gaan met elkaar in debat in Het Kruispunt. Het debat is te volgen op Exxact.
De lijsttrekkers gaan met elkaar in debat in Het Kruispunt. Het debat is te volgen op Exxact.

Radiodebat live op Exxact

Verkiezingen


BARENDRECHT - Donderdag 1 maart is op Exxact Barendrecht en Radio Rijnmond live een radiodebat te horen. Alle lijsttrekkers van Barendrecht gaan in debat onder leiding van Ruud de Boer (Radio Rijnmond) en René Toonen (Exxact Barendrecht). De thema's zijn de BAR-samenwerking, jongeren (onder meer huisvesting) en veiligheid.

Het radiodebat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is live op de Cascade (het trappodium) van Het Kruispunt van 18 tot 19 uur. De toegang is gratis. Voor wie niet aanwezig kan zijn is het radiodebat live te volgen op Radio Rijnmond (93.6) en Exxact Barendrecht(106.4). Het debat is ook te zien op de app, op www.exxact.nl en op ExxactTV(Ziggo).

Het programma: 16 tot 18 uur: Live radioverslag door RTV Rijnmond vanuit Het Kruispunt. 18 tot 19 uur: Radiodebat op de Cascade. 19 tot 20 uur: Pro Demus op de Cascade en radioprogramma Gemeenteloket. 20 tot 21 uur: Presentatie politiek partijen op de Cascade (Live op Exxact Barendrecht).

Pro Demos geeft onafhankelijke voorlichtingen over de werking van de Nederlandse politiek. Deelnemers gaan op een interactieve manier met elkaar in gesprek. Alle partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Barendrecht presenteren zich in de zendtijd voor Politieke Partijen. Iedere partij krijgt vijf minuten de tijd om het programma uiteen te zetten. Rondom de Cascade staan kraampjes met informatie over de partijen.

Advertenties uit de krant