Messi is een van de Mechelse Herders in het asiel.
Messi is een van de Mechelse Herders in het asiel.

Mechelse Herders zoeken baas

Algemeen

REGIO - Er wachten op dit moment maar liefst drie Mechelse Herders in De Dierenstee op een nieuwe baas. Twee van hen zijn senioren en daarnaast is er nog pup Vera van negen maanden.
Vera is een lieve en intelligente dame, maar wel een die altijd ‘aan’ staat en veel spanning opbouwt. Kan Vera die spanning niet kwijt, dan kan ze gaan snappen. Het is daarom belangrijk dat Vera leert dat ze vanuit rust veel meer kan bereiken dan vanuit opwinding. Voor Vera wordt een ervaren en rustige baas gezocht, die veel tijd heeft om met haar te gaan werken.
Timo vindt het ook fijn om dingen met zijn baas te ondernemen, maar hij doet het met zijn twaalf jaar wel iets rustiger aan. Wandelen en speuren vindt Timo leuk en hij knuffelt graag met zijn baas. Timo is wel gevoelig voor stress. Ook vindt hij het niet fijn om alleen te zijn. Voor Timo wordt een liefdevol thuis gezocht waar hij zijn oude dag mag gaan doorbrengen. Timo hoort niet meer zo goed en zijn zicht wordt minder.
Ook Messi is met haar negen jaar een senior te noemen. Ze houdt van wandelen en spelen. Daarnaast vindt Messi het heel fijn om aandacht te krijgen en geknuffeld te worden.
Messi is gewend om buitenshuis in een kennel te leven en vrij rond te lopen in de tuin.

Meer informatie:
Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant