Beeld uit de flashback: ‘De genezing van de blinde Bartimeùs’(foto: Marijke Roodnat)
Beeld uit de flashback: ‘De genezing van de blinde Bartimeùs’(foto: Marijke Roodnat)

Opnamen voor film ‘Onderweg naar Rome’ afgerond

Algemeen

BARENDRECHT - Hart voor Barendrecht is sinds februari druk bezig geweest met de opnamen voor een tweede film. Een verhaal dat aansluit op de film die de stichting in december 2020 als alternatief voor de Kerstwandeling heeft gepresenteerd.
Deze eerste film ‘Terug naar Nazareth’ werd goed ontvangen. Wegens het voortduren van beperkende maatregelen werd het plan gevat voor het verfilmen van nog een bijbelvertelling. Ditmaal over het leven van de apostel Paulus. Met minimale bezetting zijn op veel verschillende momenten en locaties opnamen gemaakt.
Op bijgaande foto is de set van de laatste flashback te zien, opgenomen afgelopen vrijdagavond in park Buitenoord.
Komende zomermaanden wordt de film gemonteerd door Sidney en Lianne Bakker. Zij hebben ook alle filmopnamen gemaakt. Een hele klus waarvan het resultaat - zo hoopt Hart voor Barendrecht - op zaterdagavond 11 september in meerdere kerken en online te zien zal zijn.
De film heeft als titel ‘Onderweg naar Rome’ gekregen. Meer informatie over de première volgt eind augustus op de website en via lokale media. Een trailer van de film is reeds beschikbaar op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant