Max en Tom.
Max en Tom.

Max en Tom zoeken huis

Algemeen

REGIO - Op dit moment wonen er negentien konijnen in De Dierenstee. Een deel daarvan kan nog niet geadopteerd worden, maar het konijnenverblijf zit zo goed als vol. Dit is al sinds het begin van het jaar bijna doorlopend het geval geweest. Zeker met de zeven nestjes die in de afgelopen periode geboren zijn, was en is het een drukte van belang voor de medewerkers van De Dierenstee.

Inmiddels zijn veruit de meeste konijntjes uit deze nestjes, in duo’s, geplaatst, een paar wachten nog op een nieuw thuis. Daarnaast zijn er nog een aantal voedsters, waaronder de leuke Catootje van twee jaar, op zoek naar een nieuwe baas.
Ook moet het duo Ben en Jerry genoemd worden, twee geweldige Lotharingers van twee jaar oud. Lotharingers zijn flinke konijnen en dus hebben ze ook een groot verblijf nodig. Wie Ben en Jerry dat kan bieden, moet zeker met hen komen kennismaken, want dit zijn twee hele leuke konijnen.

Maar er wachten niet alleen konijnen op een nieuw thuis, in De Dierenstee zijn sinds lange tijd ook weer cavia’s aanwezig. Het duo Max en Tom, twee beertjes van anderhalf jaar oud, zoekt namelijk een nieuwe baas. Iemand die de mannen een rustig thuis kan bieden en waar ze de tijd krijgen om te wennen, want Max en Tom zijn wat schuw. Neem dan contact op met De Dierenstee voor een kennismaking met de dieren.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Numansdorp, 0186 - 655 150, info@dierenstee.nl. www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant