Dino.
Dino.

Dino is een speels ventje

Algemeen

REGIO - Hij is klein van stuk, maar groots van karakter: dat is Dino ten voeten uit! Deze leuke kruising is ruim zes jaar oud en mensen zijn Dinos beste vrienden. Hij is een enthousiast, vrolijk en speels ventje. Heel aanhankelijk en dol op kroelen met zijn baas, maar ook een gezellige wandeling slaat Dino zeker niet over. Hij vindt het wel spannend als hij in een nieuwe omgeving terechtkomt, zoals nu in de opvang, dus Dino zal wel wat tijd nodig hebben om te wennen aan zijn nieuwe thuis.
Voor Dino wordt een plek gezocht waar hij zijn baas niet meer hoeft te delen met een andere hond. Voorheen woonde Dino samen met een soortgenoot, maar de honden leefden eigenlijk langs elkaar heen. Waarschijnlijk komt Dino beter tot zijn recht als hij ergens alleen woont.
Buiten valt Dino flink uit naar de honden die hij tijdens een wandeling tegenkomt. Dit is gedrag waar men in de opvang al mee aan de slag is gegaan en wat de toekomstige eigenaar van Dino moet voorzetten, want Dino kan op zulke momenten flink aan de riem trekken.
Verder moet zijn nieuwe baas rekening houden met de bezitterigheid van Dino als het om eten gaat. Dat komt niet zozeer tot uiting richting volwassenen, maar tot nu toe wel richting andere honden en (jonge) kinderen. Dino wordt daarom alleen geplaatst bij iets oudere kinderen.
Tot slot kan Dino even alleen thuis zijn, kent hij de commando’s en kan hij mee in de auto, al vindt Dino dat in het begin een beetje spannend. Kortom, een hele leuke en lieve huisgenoot, die een rustig en gezellig thuis verdient.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant