Yellow en Orange.
Yellow en Orange.

Yellow en Orange hadden nooit een thuis

Algemeen

BARENDRECHT - Van alle dieren in De Dierenstee wacht het duo Yellow en Orange het langst op een nieuwe baas. Sterker nog, zij zijn zelfs in de opvang geboren en hebben dus nog nooit een thuis gehad.
Rammetje Yellow en voedster Orange zijn in februari geboren, hun moeder kwam als vondeling de opvang binnen en bleek zwanger te zijn. Inmiddels is het duo dus al acht maanden oud en is er helaas nog maar weinig interesse in hen getoond. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Yellow en Orange niet de meest tamme konijntjes zijn. Al vanaf hun geboorte zijn ze schuwer geweest dan de rest van hun broertjes en zusjes en dat maakt Yellow en Orange niet geschikt voor (jonge) kinderen. Daarbij hebben ze ook de kleur van hun vacht niet mee, want wildkleur heeft helaas niet de voorkeur van veel mensen. Zonde, want het zegt niets over het karakter.
Yellow en Orange hebben dus eigenlijk dubbel pech, al voelen ze zich gelukkig steeds iets meer op hun gemak bij mensen. Geaaid worden vindt het duo nog niet fijn, maar dat kan met veel liefde en geduld op den duur wel komen. Met iets lekkers zijn Yellow en Orange trouwens goed naar je toe te lokken.
Beide konijnen zijn gezond, ingeënt en Yellow is gecastreerd. Voor dit leuke en knappe stel wordt een rustig thuis gezocht, waar ze een flink (buiten-)verblijf tot hun beschikking krijgen. Ook is het belangrijk dat de toekomstige baas Yellow en Orange hen in alle rust laat wennen en vertrouwd maakt met mensen. Wie geeft het duo een kans?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a  , 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 – 655 150, email: info@dierenstee.nl 
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant