Jordi is dol op aandacht en knuffelen.
Jordi is dol op aandacht en knuffelen.

Jordi zoekt baasje

Algemeen

REGIO - Jordi is een jaar oud, maar heeft in dat ene jaar al veel meegemaakt. Jordi was nog maar zestien weken oud was, toen hij vanuit Italië naar Nederland kwam. In die zestien weken is Jordi flink ziek geweest en was er in de opvang waar hij verbleef nauwelijks tijd voor de socialisatie van de pups. Jordi was dus eigenlijk wereldvreemd. Hij is nu een onzekere en gevoelige hond die het lastig vindt om opgebouwde spanning weer af te laten vloeien. Zit zijn emmer vol, dan ziet Jordi al snel geen andere mogelijkheid meer dan te snappen. Hij vindt onbekenden heel spannend, zeker van mannen moet Jordi in eerste instantie niet veel hebben. Heb je eenmaal een goede band met Jordi opgebouwd, dan bestaat de kans dat hij je heel erg gaat beschermen. Dat gedrag kan door training wel minder worden, maar zit ook wel een beetje in de aard van Jordi.
Voor Jordi is het heel belangrijk dat hij goed zijn rust kan pakken en wat hem kan helpen, is de aanwezigheid van een andere, stabiele, hond, Jordi is namelijk dol op soortgenoten!

In de basis is Jordi een hele lieve hond. Hij is dol op aandacht en knuffelen en onderneemt graag dingen met zijn baas. Jordi is absoluut een fijne huisgenoot, maar dan wel in de juiste omgeving en bij de juiste baas.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Numansdorp. www.dierenstee.nl. 0186 – 655 150. info@dierenstee.nl

Advertenties uit de krant