Simone van der Veen.
Simone van der Veen.

Estafette met ZorgMies in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 16 november zijn Irene Zegwaard en Remco Koenen van Sociale Tuinzorg en Simone van der Veen van ZorgMies te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Irene en Remco geven het stokje van de estafette door aan Simone van der Veen van ZorgMies, regio Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk.

Een ZorgMies biedt ondersteunende mantelzorg, hulp aan huis, van gezelschap tot gezinshulp, van begeleid vervoer tot ondersteuning bij dementie.
In 2015 is ZorgMies gestart met een vestiging in Zwijndrecht. Inmiddels is ZorgMies een groeiende formule met ruim 40 vestigingen in heel Nederland. Het doel is dan ook dat mensen die zorg krijgen die zij verdienen.
ZorgMies Yvonne van der Veen vertelt in de uitzending wat haar drijft en wat samenwerken met andere instellingen voor haar betekent. Hoe word je een ZorgMies ondernemer en hoe word je bekend in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk? Welke relatie is er tussen de Sociale Tuinzorg en ZorgMies Yvonne van der Veen?

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl.
www.hartvoorbarendrecht.nl

Advertenties uit de krant