Ashley Spinhoven en Shadée Fransen van De Jonge Krijger.
Ashley Spinhoven en Shadée Fransen van De Jonge Krijger.

De Jonge Krijger in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 1 februari zijn Ashley Spinhoven en Shadée Fransen, twee coaches van De Jonge Krijger en jongerenwerker Steven Schaap te gast in het radioprogramma Hart voor Barendrecht. Steven geeft het stokje van de estafette door aan De Jonge Krijger. Het is een sociale onderneming die jongeren op weg helpt naar school, naar werk en wat zij het allerliefste doen. Zij doen dit door persoonlijk te coachen, door trainingen en workshops en voorlichting te geven.
De Jonge Krijger voert het RMC uit, het Regionaal Meld- en Coördinatiepunt, voortijdig schoolverlaten. Zij werkt doelgericht en maakt haar maatschappelijke impact zichtbaar: aanpak jeugdwerkloosheid, voortijdig schoolverlaten, omgaan met geld, voorkomen van schulden en groei in persoonlijke ontwikkeling. De Jonge Krijger heeft een laagdrempelig en jong team dat aansluit op de belevingswereld van jongeren. De Krijgeracademie heeft al 16 jaar ervaring in het geven van trainingen voor jongeren met verschillende hulpvragen.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl. 

Advertenties uit de krant