Faith is een avontuur rijker en kijkt met plezier terug op haar deelname.
Faith is een avontuur rijker en kijkt met plezier terug op haar deelname. Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Barendrechtse Faith deed mee aan ‘De Bachelor’

Algemeen

Door Astrid Potuijt

BARENDRECHT - De Barendrechtse Faith Tichelaar (22) - met het Rotterdamse accent - deed mee aan De Bachelor, het populaire televisieprogramma dat op Videoland wordt uitgezonden. Na de tweede aflevering lag ze er al uit, maar dat doet er niet toe. Faith is een avontuur rijker en kijkt met plezier terug op haar vijf dagen in Mexico.

,,Vanwege paniekaanvallen was ik onder behandeling bij een psycholoog. Hij zei dat ik eens iets voor mezelf moest gaan doen”, vertelt Faith. ,,Hij bedoelde een dagje alleen naar Brussel of zo, maar mijn plan zag er anders uit. Ik ging meedoen aan het televisieprogramma De Bachelor. Daar keek de psycholoog wel even van op en ik moet er meteen even bij vertellen dat ik de paniekaanvallen inmiddels onder controle heb.”

Faith is eigenlijk best een huismuts. ,,Ik houd van koken en fröbelen en ben graag met mensen om mij heen lekker thuis. Dus dit avontuur op zoeken was wel eens goed voor mij. Ik kom uit de mode en ben net gestopt met mijn baan. Als de hectiek van het programma voorbij is, ga ik weer op zoek naar werk.

Faith zou nooit meedoen aan programma’s als Ex on the Beach of Temptation Island. Maar De Bachelor is best classy. Negentien vrouwen worden voorgesteld aan ‘the bachelor’. Deze keer Thomas van der Vlugt (29). En hij mag met ze op date en uiteindelijk zijn keuze maken. En dit alles in de prachtige omgeving van Mexico. Thomas is niet direct de man waar Faith op zou vallen, maar ze zag het ook als een spel en ging er wel met een winnaarsmentaliteit naar toe. Ze pakte twee koffers in, waarvan één vol met schoenen en vertrok.
,,Op Schiphol maakte ik kennis met een aantal andere deelnemers. Diandra en ik waren meteen vriendinnen”, vertelt Faith. Eenmaal in Mexico waren we twee dagen samen met een aantal meiden voordat de opnames begonnen. Dat waren leuke dagen waarin we elkaar beter leerden kennen.”

Faith lag er in de eerste rozenceremonie al uit. Het moment waarop ‘the bachelor’ kiest wie hij bij zich wil houden en wie mag vertrekken. ,,Dat was jammer natuurlijk, want ik heb niks kunnen laten zien aan hem”, zegt Faith. ,,Maar ik heb totaal geen spijt van mijn deelname. De meiden gaan onderling nog heel leuk met elkaar om en het was een mooie ervaring. Ik ben inmiddels bij Rumag te gast geweest en daardoor weet ik dat ik heel graag iets met presenteren wil gaan doen.”

Social media is hard want Faith krijgt naast bergen leuke reacties en berichten van mannen die met haar willen daten, ook vervelende berichten. ,,Ik zou het eigenlijk niet moeten lezen wat er allemaal over mij geschreven wordt, maar de nieuwsgierigheid wint. Het blijkt wel dat er al snel van alles uit zijn verband wordt gerukt. Gelukkig weten mijn vrienden wie ik echt ben.”


Bekijk de afleveringen van De Bachelor op Videoland.

Foto: Jaspersuyk.

Advertenties uit de krant