Rosalie Akihary.
Rosalie Akihary.

Rosalie Akihary in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 22 maart zijn Rosalie Akihary, ervaringsdeskundige en professional voor thuiszittende hoogbegaafden en hun ouders en Ismail Körk, projectcoördinator/coach van Stichting Werkshop te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht in het kader van de Estafette.

Rosalie Akihary heeft een eigen praktijk, You’re welcome, coaching en training in Barendrecht. Als ervaringsdeskundige en professional in het onderwijs is haar specialisatie hulp bieden aan hoofbegaafden, die vastlopen in het onderwijs, hun ouders en professionals die met deze kinderen te maken krijgen in hun werk. Maar ook traumacoach en onderwijscoach voor kinderen, die vastlopen in het onderwijs, waardoor zij geen normale onderwijsroute doorlopen en zich in de reguliere zorg en onderwijs niet geholpen en begrepen voelen. Haar doel is om ouders te leren hoe zij hun kinderen kunnen helpen als zij vastlopen, omdat ouders de belangrijkste ingang zijn tot herstel.

Met Ismail Körk van De Werkshop en Rosalie Akihary gaan we in gesprek over de mogelijkheden die er zijn en hoe zij elkaar kunnen versterken.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht.
www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant