Kerkhulp voor Oekraïense vluchtelingen (bron: KerkinActie.nl. foto: Antti Yrjonen)
Kerkhulp voor Oekraïense vluchtelingen (bron: KerkinActie.nl. foto: Antti Yrjonen)

Concert Rob Favier steunt vluchtelingen uit Oekraïne

Algemeen

BARENDRECHT - Tijdens The Passion 40daagse verzorgt Rob Favier op 9 april een concert in de Bethelkerk, Schaatsbaan 1. De opbrengst van de collecte is volledig voor het project ‘Samen in actie voor Oekraïne’.
Het concert dat mogelijk wordt gemaakt door Stichting Hart voor Barendrecht, maakt deel uit van een reeks activiteiten tijdens de Passion 40daagse die ‘Zingen in de kerk’ en ‘Kerk in Actie’ door heel het land organiseert om fondsen te werven voor het goede doel. In eerste instantie was dit goede doel een project in Libanon dat jongeren in een overbevolkte en arme wijk in Beiroet kansen biedt. Echter heeft de noodhulp in de Oekraïne de organisatie doen besluiten de opbrengst van de collecte in zijn geheel voor het project ‘Samen in actie voor Oekraïne’ aan te wenden. Meer informatie over dit project is te vinden op kerkinactie.protestantsekerk.nl/projecten/noodhulp-oekraine/.
Tickets voor het concert dat om 20 uur begint, zijn verkrijgbaar vanaf 3,50 euro via https://zingenindekerk.nl/evenementen/rob-favier. Voor vragen of meer informatie: info@hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant