Vrijwilligers verkochten o.a. boeken., antiek, sieraden en huishoudelijke artikelen (foto Arnold Sluijs)
Vrijwilligers verkochten o.a. boeken., antiek, sieraden en huishoudelijke artikelen (foto Arnold Sluijs)

Mooie opbrengst kraam Bethelbazar tijdens Koningsdag

Algemeen

BARENDRECHT - Vrijwilligers van de Bethelbazar verkochten op Koningsdag al een selectie van de ingezamelde spullen voor de Bethelbazar. De vrijwilligers kijken met een opbrengst van ruim duizend euro terug op een geslaagde verkoop.
Door deze verkoop is weer ruimte ontstaan in de containers op het plein van de Bethelkerk. Op de vrijdagavonden wordt nog steeds volop ingezameld waardoor er tijdens de bazar weer een groot aanbod aan mooie en soms bijzondere spullen is. Het aanleveren van spullen kan nog op 6 mei en 13 mei tussen 19 en 20.30 uur op het plein bij de Bethelkerk aan de Schaatsbaan 1. Welkom zijn bijvoorbeeld elektronica, huishoudelijke apparaten, boeken, CD’s, DVD’s, platen, serviesgoed, speelgoed en keukengerei, kunst en antiek zoals oud glas en kristal, zilveren en verzilverde voorwerpen en ook vintage en brocante spullen. De opbrengst van de verkoop zowel op Koningsdag als tijdens de bazar op 20 en 21 mei komt ten goede aan vier goede doelen.
De doelen zijn: Stichting Welzijn kinderen van Bal Anand (India), Kerk in Actie, project Renacer, (hulp aan Venezolaanse vluchtelingen in Colombia), Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo) en Stichting Present Barendrecht.
Voor informatie over de Bethelbazar; Leen Pot: 06-39894138.

Advertenties uit de krant