Berdien van Everdingen.
Berdien van Everdingen.

De Kleine Duiker in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 10 mei zijn Berdien van Everdingen, beheerder van De Kleine Duiker en Melanie van den Berg, paardencoach bij Horses & Co in Heerjansdam te gast in het radioprogramma Hart voor Barendrecht in het kader van de Estafette.
Berdien van Everdingen is bijna een jaar de beheerder van De Kleine Duiker, de recreatieboerderij aan de rand van Barendrecht. De Kleine Duiker biedt rust en ruimte en er is veel te beleven met dieren, een kijkje in de vlindertuin, een drankje in de kantine, kano verhuur, een kinderfeestje of een bedrijfsuitje; het kan allemaal en De Kleine Duiker is 7 dagen per week geopend. Berdien van Everdingen heeft haar eigen schapenboerderij uitgebreid met een zorgtak tot een multifunctioneel landbouwbedrijf. Ontvangst van schoolklassen, verkoop van eigen verwerkte producten, excursies en het ontvangen van gasten is haar niet vreemd.
Melanie van den Berg werkt een dag in de week als ZZP-er bij Horses&C0 in Heerjansdam als paardencoach. Coaching, therapie en begeleiding met het paard is de co-therapeut voor kinderen en volwassenen met trauma’s, hechtingsproblematiek, hoog-gevoeligheid en met de gevolgen van te lang en teveel stress. Ook heeft Melanie nu een eigen bedrijf met het paard als co-therapeut opgezet. Melanie geeft het estafettestokje door aan Berdien.

Met Melanie en Berdien gaan de programmamakers in gesprek over de mogelijkheden die er zijn en hoe zij elkaar kunnen versterken.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl. 

Advertenties uit de krant