Na zeven weken inzamelen zijn er genoeg spullen voor de bazar. (foto Arnold Sluijs)
Na zeven weken inzamelen zijn er genoeg spullen voor de bazar. (foto Arnold Sluijs) Foto:

Laatste kans om spullen aan te leveren voor de Bethelbazar

Algemeen

BARENDRECHT - Vrijdag 13 mei tussen 19 en 20.30 uur is de laatste kans om spullen voor de Bethelbazar in te leveren bij de containers op het plein bij de Bethelkerk. 

Al heel veel mensen hebben gereageerd op de oproep door mooie spullen in te leveren. Zodoende is er op 20 en 21 mei een ruim aanbod op de tweedehands markt, de antiek verkoop en de winkel van Sinkel. Voor de overige geldwervingsactiviteiten tijdens de bazar zijn andere manieren om aan spullen te komen. Veel materialen voor de bazar en prijzen voor het Rad van avontuur zijn geschonken door sponsoren. De levensmiddelenpakketten worden samengesteld uit de opbrengst van de supermarktactie. Ingezamelde zegels en bonnen worden ingewisseld voor prijzen voor het rad. Daarnaast zijn veel vrijwilligers jam gaan koken, taarten gaan bakken of hebben sieraden of andere crea artikelen gemaakt. 

De vrijwilligers van de bazarcommissie beleven er veel plezier aan dat ze nu weer met z’n allen een bazar hebben mogen voorbereiden, maar voor alle medewerkers staan de goede doelen voorop: Stichting Welzijn kinderen van Bal Anand (India), Kerk in Actie, project Renacer, (hulp aan Venezolaanse vluchtelingen in Colombia), Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo) en Stichting Present Barendrecht.
Voor informatie over de Bethelbazar; Leen Pot: 06-39894138.

Advertenties uit de krant