Felicitaties voor 101-jarige

BARENDRECHT– Burgemeester Jan van Belzen feliciteerde op maandag 4 januari namens het gemeentebestuur mevrouw J. Butter – Andeweg met haar 101ste verjaardag.

Hennepkwekerij gesloten

BARENDRECHT – In een woning aan de Donge is op dinsdag 5 januari door de politie een hennepkwekerij ontdekt. In een slaapkamer was een hennepkwekerij van 84 planten. De 37 jarige bewoonster is aangehouden.

Veiligheid voor senioren

BARENDRECHT- Op dinsdag 26 januari houdt KijkopWelzijn een online voorlichtingsbijeenkomst over veiligheid. Deze is bedoeld voor ouderen en zal thema's als whatsapp fraude, phishing en de babbeltruc bevatten. De deelnemers krijgen informatie over hoe ze situaties kunnen herkennen en hoe te handelen. De bijeenkomst is van 14 tot 16 uur via Teams. Deelnemers hebben een laptop, tablet of computer nodig met internetverbinding. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden via ouderenwerk@
kijkopwelzijn.nl.

Te gast bij
Van Mill

BARENDRECHT - Vrijdag 15 januari van 15 tot 17 uur zijn in het programma ‘Met Van Mill door de middag' te gast Esther Dost (Present Barendrecht), de nieuwe fractievoorzitter van PvdA Marcel Eichhorn, Arco van der Lee (De Schakel), Miranda Mes (EVB) en Johan Lengkeek (CDA).
exxact.nl