Oproep zorgspecial

Voor onze zorgspecial in de 'Ontdekdezorg week' van 22 tot en met 27 maart zijn wij op zoek naar mensen die in de zorg werken en hier over willen vertellen.
Heb jij veel te maken met covid-19? Wil je studenten warm maken voor jouw beroep?
Wil je de lezers laten weten hoe mooi werken in de zorg kan zijn of hebben de zorgmedewerkers voor jou als patiënt juist heel veel betekend?
Mail naar astrid@
barlokalemedia.nl.

Uw valentijnsgroet gratis in De Schakel

Wij bieden u de mogelijkheid op donderdag 11 februari uw valentijnsgroet gratis in de De Schakel te plaatsen. Mail uw bericht (evt. met foto) vóór maandag 8 februari 12 uur naar: lezersactie@
barlokalemedia.nl o.v.v. 'valentijnsgroet'.
Wij zorgen dat uw bericht op een leuke manier in de krant komt!
We behouden ons het recht voor, om zonder opgave van reden, teksten te weigeren.

Stageplaatsen voor MBO-studenten

BARENDRECHT – Gemeenteraadslid Jacinta Floor (VVD) wil dat de gemeente MBO-studenten te hulp komt bij het vinden van een stageplek.
“Door de Corona crisis is het voor studenten moeilijk een stageplaats te vinden. Stageplekken voor bepaalde sectoren zijn, met name voor MBO studenten al moeilijk te vinden. Nu zijn er, mede door de tweede lockdown, in de regio Rijnmond 4000 MBO studenten die nog geen stage plek hebben”, zegt Floor.
Zij vraagt of er voor deze studenten stageplekken zijn binnen de gemeentelijke organisatie. Ook vraagt ze het college om Barendrechtse bedrijven op te roepen om studenten een stageplek te geven.