Aandacht voor Click & Collect

Vanaf deze week mogen winkeliers van niet-essentiële producten, verkopen via click & collect.
Laat iedereen gratis weten hoe uw winkel te bereiken is. Stuur een tekst van maximaal 100 tekens (inclusief spaties) naar advertentie@
barlokalemedia.nl. Zo heeft de lezer van De Schakel meteen een duidelijk overzicht hoe zij lokaal aankopen kunnen doen.
Meer tekens of een logo erbij?
Mail dan ook naar bovenstaand adres voor meer informatie.

Medewerkers BAR-Afvalbeheer bekogeld

BARENDRECHT - Aan het begin van de week zijn medewerkers van NV BAR-Afvalbeheer in Barendrecht in de avond, tijdens het uitvoeren van hun werk, met ijsballen bekogeld door een grote groep jongeren. Dat heeft burgemeester Jan van Belzen dinsdag bekend gemaakt.
Van Belzen is duidelijk over het voorval: “Dat gedrag is onacceptabel en móét stoppen. Onze medewerkers doen er alles aan om onze gemeente schoon, heel en veilig te houden. Natuurlijk wordt er veel gevraagd van onze samenleving, ook van de jeugd. Met de huidige ingrijpende maatregelen bevinden we ons allemaal in een hele moeilijke fase in de bestrijding van deze crisis. Maar we hebben geen keuze, we moeten volhouden. Dat neemt niet weg dat dit soort gedrag nóóit een oplossing is.”
Van Belzen waarschuwt de daders: “Het is ontoelaatbaar en de politie zal daar tegen optreden. Laat onze medewerkers hun werk doen!”

De Schakel op social media

Volg De Schakel ook via Facebook en Instagram: @deschakelbarendrecht