Vermist en gevonden

Gevonden:
Kater (gechipt, niet gecastreerd), cypers grijs met wit. Olmenwede.

Vermist:
Kater (niet gecastreerd), cypers bruin met wit. Bergeend.
Kater (gechipt, niet gecastreerd), wit met rood. Noorderhoeve.
Kater (Maine Coon, gecastreerd en gechipt), rood met wit. Calandhaven.
Poes (niet gechipt), schildpad. 1e Barendrechtseweg.
Poes (gechipt), lapje. 2e Barendrechtseweg.
Poes (gechipt), lapje. Boeier.
Kater (niet gechipt, niet gecastreerd), rood met wit. Riederakker.

Vermiste en gevonden dieren kunnen worden aangemeld via barendrecht@amivedi.com
of bel 088 - 0064 632.

Gasten bij
Van Mill

BARENDRECHT - Vrijdag 12 februari van 15 tot 17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ OP Exxact Barendrecht: presentator Sebastiaan van Mill praat met Wethouder Arnoud Proos over de week van de omgeving. Verder te gast stagiaires bij de lokale politiek Rico Ligtvoet (PvdA), Pauline de Rooij (GroenLinks) en Dionysia Dinius (D66) over hun studie en stageopdracht Corona en Participatie. Arco van der Lee (De Schakel) over politiek en het laatste nieuws.

Dekkers in
Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 11 februari van 19 tot 20 uur, ontvangt Jos Vis in Sportcafé op Exxact Barendrecht Manfred Dekkers.
Manfred is sinds vorig jaar bestuurslid technische zaken bij vv Smitshoek. Hij heeft de technische zaken daar eerder gedaan. Na een korte uitstap naar de Hockey Club Barendrecht, is hij weer terug. Ondanks dat er op dit moment niet gevoetbald wordt heeft hij het toch druk. Er moet volgend jaar weer een goede selectie staan.
Verder in deze uitzending kinderburgemeester Iglaas Adnaan aan de telefoon met een pleidooi voor het meer toegankelijk maken van speelplekken.
exxact.nl