Leerlingen Calvijn druk met 'deurdinnershow'

BARENDRECHT - De leerlingen uit 3vwo van Calvijn Groene Hart zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun coronaproof dinnershow. De dinnershow is een mooie traditie op Groene Hart, waarmee de vwo-ers jaarlijks geld inzamelen voor een goed lokaal doel. Dit keer gaat de volledige opbrengst naar Hospice De Reiziger. Hiermee vullen de leerlingen bovendien hun maatschappelijke stage op een bijzondere manier in.

Aangezien de leerlingen in dit bijzondere jaar geen diner en show op school kunnen verzorgen, bezorgen ze het lekkers en de andere ingrediënten persoonlijk aan huis. Ze leveren een goedgevulde doos met niet alleen heerlijkheden, maar ook allerlei sfeervolle, zelfgemaakte attenties af. Bovendien kunnen de ‘gasten’ genieten van online optredens. Daarnaast verkopen de Calvijnleerlingen loten voor De Reiziger.

De derdeklassers zijn verdeeld in groepen als decoratie, entertainment, PR, organisatie, veiling en kookclub. Deze groepen maken de Dinnershow samen tot een geweldig, professioneel geheel. Hiermee willen ze hun best doen een prachtig bedrag voor het hospice op te halen. De ‘deurdinnershow’ was heel snel uitverkocht.


Elke dag actueel nieuws

Volg het Barendrechtse nieuws ook via de website van De Schakel.
deschakelbarendrecht.nl