Geen voetbalkamp bij VV Heerjansdam

HEERJANSDAM – Er komt dit jaar geen voetbalkamp bij VV Heerjansdam. Volgens de organiserende commissie is zo’n kamp momenteel niet mogelijk.

“Als kampcommissie zijn wij van mening dat we op basis van de huidige informatie (COVID19) geen goede voorbereiding kunnen treffen voor het voetbalkamp. Daarnaast hebben wij de zorg dat we de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers niet kunnen borgen. Vanuit de kampcommissie is het bestuur geadviseerd om het voetbalkamp dit jaar te annuleren, dit advies is in de bestuursvergadering overgenomen.”

Gasten in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 4 maart, ontvangt Jos Vis in Sportcafé Chrétienne Winkels.
De stem van Chrétienne is regelmatig te horen bij ZPB H&L Productions. Ze is namelijk bij de thuiswedstrijden van heren 1 en dames 1 de speaker. Alhoewel ze nooit zelf heeft gespeeld, doet ze dit foutloos. Jos wil weleens weten hoe ze dit toch voor elkaar krijgt.
Verder komt Kim Malou (artiestennaam van Kim Beekman- van Vellinga) naar het café. Kortgeleden is haar single ‘Deel van mij’ uitgekomen. Vorige week vrijdag zong ze nog live bij Jinek. Uiteraard gaat de Barendrechtse zangeres dat ook vanavond doen.

In dit programma praat Jos met de gasten over datgene wat ze in de regio op het gebied van sport doen en betekenen. Uiteraard worden ook algemene sportonderwerpen besproken.
De techniek is in handen van Hans van Hengel.
Op 11 maart is Marcel Boertien van CAV Energie te gast.

De uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19 en 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.
live.exxact.nl

Actueel op internet

Volg het Barendrechtse nieuws ook via de website van De Schakel.
deschakelbarendrecht.nl