Kevin Magereij,  Lianne den Haan en Stephan Burger .
Kevin Magereij, Lianne den Haan en Stephan Burger . Foto:

Makro helpt huishoudelijke hulpen Aafje

BARENDRECHT - Na een gedegen voorbereiding is de Barendrechtse Uitdaging gestart met de eerste match van de huisraadverzamelbank.
Eerder was in een contact tussen Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging en Stephan Burger, directeur van Aafje Hulpthuis, besproken dat zorgverleners die bij de mensen komen om huishoudelijke hulp te verlenen, signaleren dat een groep minder draagkrachtige ouderen niet over het juiste schoonmaakmateriaal beschikt. "Voor de huishoudelijke hulpen wordt het werken in deze huishoudens zo heel lastig gemaakt”, aldus Stephan Burger.
Kevin Magereij van de Makro heeft daarop 25 pakketten samengesteld met schoonmaakmiddelen zoals een emmer, borstel etc. en overgedragen aan Aafje Hulpthuis. Deze organisatie zal er voor zorgdragen dat de pakketten bij de juiste mensen komen.
Linda Sanders zegt blij te zijn dat de twee matchgroepleden Xander Heijnen en Lianne den Haan, dit project nu voortvarend oppakken. "Zonder de hulp van deze twee kanjers zou deze mooie 1e match langer hebben moeten wachten”.
Wie vragen heeft over het project Huisraadverzamelbank kan contact opnemen met Lianne den Haan (06-36180436) of Xander Heijnen (06-24948700).
Op de foto Kevin Magereij (Makro), Lianne den Haan (Barendrechtse Uitdaging) en Stephan Burger (Aafje).