Gasten bij 'Met Van Mill door de Middag'

BARENDRECHT - Vrijdag 5 maart van 15 tot 17 uur in het programma ‘Met Van Mill door de middag op Exxact Barendrecht:
Arco van der Lee van De Schakel over politiek en het laatste nieuws. Presentator Sebastiaan van Mill praat met Marjan Visser. Zij is de nieuwe secretaris van Stichting Present.

Vragen over kruispunt

BARENDRECHT – CDA en GroenLinks willen van het college weten hoe het staat met de betere verbinding tussen de Middenbaan en de Oude Dorpskern.
“Is het college bekend met het feit dat in het verleden serieuze plannen zijn gemaakt om een “brug” te slaan tussen Middenbaan en Doormanplein door middel van een aanpassing van het kruispunt in de vorm van een ‘rood groene loper’?", vragen de twee fracties.

Workshop babygebaren

BARENDRECHT - Vanwege de toenemende vraag naar gebaren met jonge kinderen (0 tot 3 jaar) organiseert Brechje Koster, van Baby- en Kindergebaar op 14 maart een kennismakingsworkshop. Om 20 uur in Barendrecht. Deelnemers betalen 15 euro. Inschrijven kan via www.babygbaar.nl of per mail naar info@babygebaar.nl

Online activiteiten Laxmi

BARENDRECHT - Stichting Laxmi houdt online bijeenkomsten en lessen. Zo is er op zondagochtend hindiles en is er op de dinsdagavond een filosofiegroep.
Tieners kunnen de komende vier weken gratis deelnemen aan online Yoga, op woensdag van 16 tot 17 uur. De deelnemers leren om hun gedachten rustiger maken, ontspannen, energie en concentratie vasthouden.
Stichting Laxmi is van plan om tegen een geringe eigen bijdrage online bijles te geven aan kinderen van 8 tot 16 jaar. Wie behoefte heeft aan bijles of bijles wil verzorgen, kan contact opnemen via stichtinglaxmi@gmail.com of 06-40724062.