Snuffelmarkt op afspraak geopend

BARENDRECHT - Op zaterdag 13 maart is de Snuffelmarkt na lange tijd weer geopend van 10 uur tot 12 uur. Vanwege de coronaregels mogen er twee personen tegelijk naar binnen met een bezoektijd van 20 minuten. Bezoekers moeten vooraf een telefonische afspraak maken op 06 – 1373 4146.
Het is ook mogelijk om weer spullen te brengen.
De Snuffelmarkt is te vinden achter de Dorpskerk/Watertoren aan de Dorpsstraat.


CAV Energie in Sportcafé

BARENDRECHT – Jos Vis ontvangt vanavond, donderdag 11 maart, in het Sportcafé op Exxact Barendrecht Marcel Boertien.
Marcel is bestuurslid van C.A.V. Energie. Daarnaast is hij voorzitter van de baansectie. Deze sectie is verantwoordelijk voor de baanatletiekgroepen binnen C.A.V. Energie.
Verder aan de telefoon Irene Pronk, directeur – bestuurder van Theater Het Kruispunt. Voor haar is het een hele sport om in de huidige onzekere tijd alles te kunnen en blijven regelen voor het Theater.
Tenslotte komt Leon van der Wilk (voorzitter van TVB) met gebak langs. Zijn vereniging is door de KNLTB uitgeroepen tot vereniging van het jaar 2020.
Op 18 maart is Jelle Timmer van CVV Spirit te gast.
Sportcafé is tussen 19 en 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.


Vragen over Doormanplein

BARENDRECHT - Gemeenteraadslid Dirk Vermaat (EVB) wil van het college meer informatie over de gesprekken die worden gevoerd over het Doormanplein en omgeving.
Aanleiding is de klacht van de twee bewonersverenigingen "We lopen tegen een politieke muur op”, stelden ze in De Schakel van 4 februari. Daarop heeft wethouder Roopram toegezegd dat er met de bewoners een ‘spoedafspraak' wordt gemaakt.
Vermaat wil weten welke gesprekken er zijn gevoerd. "Voorts zijn we benieuwd naar de stand van zaken en planning. Wat kan Barendrecht concreet aan acties verwachten komend jaar?”, aldus Vermaat.