Coronaproof inschrijven

BARENDRECHT - Ook dit jaar schrijven vele basisschoolleerlingen uit Barendrecht en omgeving zich weer in op Calvijn Groene Hart. Hiervoor heet de school leerlingen van harte welkom in haar mooie gebouw, alleen zijn er natuurlijk wel een aantal maatregelen getroffen om alles zo veilig en goed mogelijk te laten verlopen.
Zo moet elke achtstegroeper die voor Groene Hart gekozen heeft, een afspraak maken via groenehart.calvijn.nl om in te komen schrijven. Tijdens het inschrijfmoment geven leerlingen en hun ouders de unieke code af, die ze van de basisschool gekregen hebben. Ook vraagt Groene Hart iedereen vooraf al het gehele inschrijfformulier in te vullen. Nadat een Calvijnmedewerker de leerling van harte welkom heeft geheten vanachter een spatscherm, overhandigen leerling en ouder alle documentatie aan de voortgezet onderwijsschool. . Inschrijven kan overigens nog tot en met 19 maart.


Puzzelbank weer open

BARENDRECHT – Eindelijk kan het weer: kom je puzzel ruilen bij de puzzelbank in het magazijn van Oermensjes aan de Middeldijk 56a (loods 9). Wel eerst even een afspraak maken.
Iedere maandag en vrijdag kunnen puzelliefhebbers tussen 9 en 12 uur terecht voor het omruilen van je puzzel. Een afspraak maken kan via de website www.oermensjes.nl/reserveren


Singles naar escape Room

BARENDRECHT - Op vrijdag 19 maart om 20 uur kunnen alle singles uit Barendrecht en omstreken meedoen aan de Escape Room van Mingle the Single. Ze worden opgesloten met andere vrijgezellen van hun leeftijd in een digitaal kamertje, samen met een host van Mingle the Single. De nadruk ligt deze avond niet op daten, maar op een leuke activiteit met mede-vrijgezellen uit de regio.
De Escape Room wordt online gespeeld. Aanmelden kan op www.minglethesingle.nl of via info@minglethesingle.nl