Aileen is een ontzettend lieve dame.
Aileen is een ontzettend lieve dame. Foto:

Iedereen is dol op Aileen

REGIO - In De Dierenstee wacht Aileen, een zes jaar oude Engelse Staffordshireterriër, op een nieuwe baas. Aileen is een ontzettend lieve dame die niets liever doet dan knuffelen, iedereen in de opvang is dol op haar.
Soms vindt Aileen nieuwe mensen en nieuwe situaties een beetje spannend, dan kan ze heel druk worden. Maar ze zal nooit iets doen, daarvoor heeft Aileen een te lief en zacht karakter.
Waar haar toekomstige baas wel rekening mee moet houden, is het feit dat Aileen niet altijd zindelijk is. Ze kan net een flinke wandeling hebben gemaakt en eenmaal thuis direct een plas doen. Bij haar vorige eigenaar mochten Aileen, en de andere honden waar ze mee samenleefde, los lopen in de tuin. Hier deden de honden vaak hun behoefte en het lijkt erop dat Aileen misschien daardoor niet heeft geleerd om goed zindelijk te zijn. Uiteraard kan ze hier nog in getraind worden.
Voor Aileen wordt een rustig thuis gezocht waar ze veel aandacht krijgt, want Aileen vindt het niet fijn om veel alleen thuis te zijn. Andere honden is ze wel gewend, maar Aileen is gevoelig voor prikkels en de aanwezigheid van soortgenoten binnenshuis is te druk voor haar. Aileen heeft haar baas het liefst helemaal voor zichzelf. Wie heeft een rustige en liefdevolle plek voor deze dame?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150; Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl