De jubilarissen van Harmonievereniging Barendrecht.
De jubilarissen van Harmonievereniging Barendrecht. Foto:

Harmonievereniging huldigt jubilarissen

BARENDRECHT - Op zaterdag 13 maart heeft een comité van Harmonievereniging Barendrecht op een bijzondere manier haar jubilarissen gehuldigd. Het comité is langs de deuren gegaan van acht verschillende jubilarissen om ze goed in het zonnetje te zetten. Voor deze feestelijkheid is ook een speciale verenigingsvlag meegenomen om de sfeer er extra goed in te brengen. Naast de meeste voordeuren kon ook de nationale driekleur worden opgehangen. Nadat alle voorbereidingen klaar waren, werd er aangebeld.
Van alle jubilarissen was het jubileum van erevoorzitter Cees Blinde het meest speciale. Cees Blinde is van de 100 jaar dat de vereniging bestaat al 75 jaar lid en voor deze prestatie heeft hij, uit handen van bestuurslid Anneloes Boddé, een bronzen legpenning ontvangen.
Cees Blinde is 25 jaar bestuurslid geweest, waarvan 22 jaar als voorzitter. Tijdens zijn bestuursperiode is hij verantwoordelijk geweest voor de omschakeling van de fanfare- naar een harmonieorkest.
De andere jubilarissen die werden gehuldigd zijn:
Jan van Wouwe 65 jaar, Piet Nouwe 65 jaar, Paul van den Berge 25 jaar, Anneloes Boddé 25 jaar, Dolf van der Weijden 12,5 jaar, Mark Vankan 12,5 jaar, Thijmen Ketelaar 12,5 jaar.