Paasontbijt aan huis voor goed doel

BARENDRECHT – De lopers van Barundrecht-team 315 maken zich klaar voor een bijzondere actie met Pasen.
Ondanks dat het evenement Roparun in het Pinksterweekend is afgelast zetten de enthousiaste teamleden van Barundrecht-team315 zich ook dit jaar in om zo veel als mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.
Stichting Roparun kent dit geld toe aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.
“Ook al kunnen we in deze periode niet allemaal bij elkaar langskomen, als we met Pasen een eitje eten en aan elkaar denken, zijn we minder van elkaar verwijderd dan het lijkt. Een Paasontbijt is daarom niet alleen leuk voor het eigen gezin maar ook leuk om aan iemand cadeau te geven en deze op een bijzondere wijze te verrassen. Daarnaast steunt u ook nog het goede doel”, zegt voorzitter Roland van Vugt.
De leden van Barundrecht-team315 zullen op Tweede Paasdag, maandag 5 april, tussen 8 en 11 uur de bestelde ontbijtjes aan huis bezorgen in Barendrecht en Heerjansdam.

Bestellen kan tot uiterlijk 28 maart op
www.barundrecht-team315.nl/paasontbijt


Geen vaccin in sporthal

BARENDRECHT - De vaccinatielocatie in de sporthal aan de Dierensteinweg wordt nog steeds niet gebruikt. Wanneer mensen hier terecht kunnen voor een vaccinatie is nog niet duidelijk. "Dat is afhankelijk van de beschikbaarheid van vaccins”, laat een medewerker van de GGD weten.
Er zijn in deze regio momenteel drie locaties in gebruik: Rotterdam The Hague Airport, sporthal Den Oert in Spijkenisse, recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk en de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De opening van de vaccinatielocatie in Sporthal de Schenkel in Capelle aan den IJssel staat voor vandaag, donderdag 18 maart, op de agenda.
"Met deze vijf locaties kan de GGD snel inspelen op veranderingen in de levering van vaccins”, stelt de GGD.