Malou Zeeman.
Malou Zeeman. Foto:

Malou wil hard werken voor haar dromen

BARENDRECHT - De 20-jarige Malou Zeeman is één van de finalisten van de verkiezing Miss Beauty of Zuid Holland.
"Vorig jaar maart heb ik meegedaan aan de casting van Miss Beauty of Zuid-Holland 2020. Aan de casting deden 150 meisjes mee, waar ik 1 van de 20 finalisten ben geworden”, vertelt Malou.
"Eerst wilde ik niet meedoen omdat ik dacht dat het niks voor mij zou zijn en ik het niet zou kunnen. Dit was in een tijd dat ik erg gepest werd op mijn school van het MBO, en hierdoor kreeg ik eerst wat minder zelfvertrouwen en geloofde ik niet meer in mezelf.”
Toch besloot Malou om mee te doen. "Ik wilde ik heel graag het tegendeel bewijzen dat ik goed genoeg ben en mij niet naar beneden laat brengen door anderen. Laten zien dat iedereen mooi is en dat als je een doel voor ogen hebt, je niet moet opgeven maar juist hard moet werken om je dromen waar te laten worden. En dat is mij ook gelukt, want de dag van de casting ben ik naar huis gegaan als finaliste Miss Beauty of Zuid-Holland 2020 met een sjerp.”
Vorig jaar is de finale door het coronavirus is niet doorgegaan. De provinciale finale is nu op 25 april. Malou hoopt op voldoende stemmen voor een plek in de landelijke finale.
Stemmen op Malou kan via sms: ‘'POLL ZUIDHOLLAND MALOU'' naar 3010. Met de verkiezing zamelt Malou geld in voor de Linda Foundation.