Volleyballer in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 18 maart, ontvangt Jos Vis in Sportcafé Jelle Timmer. De Barendrechter is actief volleybalspeler bij CVV Spirit Barendrecht. Ook speelt hij op eredivisie niveau beachvolley bij Irene Beach uit Bilthoven. Daar zit dus enigszins verschil in. Welk verschil? Jos gaat het aan Jelle vragen.

Verder aan de telefoon: Robert vd Merwe. Robert is al 9 jaar de quizmaster van de Pub Quiz bij ZPB H&L Productions. Morgen presenteert hij de tweede aflevering van dit jaar.
De techniek is in handen van Hans van Hengel.

Op 25 maart is Barry Wijers (tafeltennisspeler) te gast.

De “live” uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19 en 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.

live.exxact.nl


Open dagen bij Tennisvereniging Barendrecht

BARENDRECHT - De afgelopen maanden is er door de klusploeg van tennisvereniging TV Barendrecht keihard gewerkt om de banen weer in perfectie conditie te krijgen en twee weken eerder dan verwacht gaan we dan ook al open. Het afgelopen jaar heeft de vereniging gemerkt dat juist in deze Corona tijd tennis een veilige sport is waar je met elkaar op een veilige afstand kunt sporten.

"Op 20 en 27 maart organiseren we twee open dagen voor jong en oud. Om de Corona maatregelen in acht te nemen werken we met tijdsloten tussen 9 en 12 uur, zodat we in kleine groepen geïnteresseerden kennis kunnen laten maken met onze vereniging. Zij krijgen een warm welkom van ons bestuur en de trainers en we leggen uit waarom juist wij door de KNLTB als vereniging en trainer van het jaar zijn gekozen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen, een rondleiding over het park en wil je gelijk lid worden dan kan dit natuurlijk en hebben we ook nog een leuke aanbieding in petto”, legt bestuurslid Stéphanie de Callafon uit.

Aanmelden voor de open dagen kan door een mail te sturen naar info@tvbarendrecht.nl.