De greppel bij sportpark De Doorbraak.
De greppel bij sportpark De Doorbraak. Foto:

Pubquiz voor Aafje

BARENDRECHT - Het Barendrechtse evenementenbureau MakeColour, houdt op 19 maart om 19 uur een online pubquiz, in samenwerking met Rotterdam Charity Club.
De pubquiz vindt plaats via het online platform Webex en wordt gepresenteerd door Ray Martin. Kaarten kunnen gekocht worden tot en met vandaag (18 maart), via Eventbrite, www.eventbrite.nl/e/141873400159.
Het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan Aafje. "Aafje zet zich in voor ouderen met thuiszorg en zorghotels. Ouderen hebben hulp nodig als dat zelfstandig niet meer kan, hebben even de behoefte om hun verhaal kwijt te kunnen als dat niet meer kan met bijvoorbeeld een overleden familielid. Wij hebben zelf ook opa's en oma's waar wij zielsveel van houden en daarom denk ik ook wel dat wij Aafje hebben gekozen als het goede doel waar wij het geld aan gaan doneren”, aldus Daniëlle van Litsenburg van MakeColour.


Greppel is vuilstort

BARENDRECHT - De greppel bij de parkeerplaats van sportpark De Doorbraak wordt gebruikt voor het storten van afval. De greppel ligt vol met vooral plastic flesjes, bekers en allerlei verpakkingsmateriaal van voedsel. Het wordt blijkbaar vanaf de parkeerplaats over de heg gegooid.